Csomagküldés Németországba

Csomagküldés Németországba egyszerűen:

Előre meghatározott napokon történő háztól – házig csomagszállítás Németországba és vissza, a legkedvezőbb árakon! Szállítás díj előre meghatározott, nálunk plusz, nemlátható költségekre nem kell számítania! Légy részese és tapasztald meg, hogy az olcsó csomagküldés nem jelent egyet a szolgáltatás rossz színvonalával! Felejtsd el a gyűjtőoldalak által elkért felárakat! Küld csomagjaid az Angolcsomaggal, Magyarország egész területéről Németország nagyobb, magyarok lakta városaiba!

Rendszeres és időszakos csomagküldés:

Rendszeresen, havi szinten küldesz csomagokat szeretteidnek, üzlettársaidnak? Hála a több hónapra előre megadott időpontoknak, nyugodtan, idő bőségében megszervezheted legközelebbi csomagfeladásod! A kiválasztott időponthoz tartozó napokon érkezünk csomagjaidért, amiről az azt megelőző napon telefonon és e-mailben is tájékoztatunk! A pontos felvételi időpontot 2 órás időintervallumban határozzuk meg!

Nem tartózkodsz otthon a meghatározott csomagfelvételi napon/időpontban? Mivel a szállítási díjat előre egyeztetjük, nem okoz problémát és kellemetlenségeket az sem, ha csomagjaidat egy ismerős, rokon vagy szomszéd adja fel!

Szállítunk csomagot, bútort, kerékpárt, motort és raklapos árut is! Bízd csomagjaid magasan képzett kollégáinkra, akik sajátjukként kezelik küldeményeid!

Nem tudod milyen szállítási díjra számíthatsz?

Ha a weboldalunkon feltüntetett ár lista nem adja meg a szükséges információkat a szállítási díjat illetően, akkor kérd ajánlatunkat a https://angolcsomag.hu/ajanlatkeres/ linkre kattintva, maximum  2 perc igénybevételével!


Költöztetés:

Költözz velünk Németország bármely pontjára! Határozd meg te, hogy mikor kerüljenek felvételre és kézbesítésre csomagjaid! Bízd kollégáinkra a pakolást, akik több éves szakmai tapasztalatuknak hála megfelelően tudják elhelyezni és biztosítani dolgaidat az autó rakterében! Soha nem volt még ilyen könnyű egy költözés! Költözz akár 1 nap leforgásával! Néhány előzetes információ csere, küldeményeid online felmérése és már visszük is ingóságaid a megadott Németországi címre! Nemzetközi költöztetés szolgáltatásunkról tudj meg többet telefonon, vagy írj e-mailt a csomag@angolcsomag.hu e-mail címre! Nagy könnyedség, hogy Angliával ellentétben, nincs szükség vámkezeltetni küldeményeid!

Németországi területek:

Németországi lefedettségünk megismeréséhez kattintson a https://angolcsomag.hu/teruletek/ linkre! Amennyiben nem biztos benne, hogy útvonalunkon belül esik-e, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mail formájában!
 

Ha csomagszállítás, akkor Angolcsomag!