Csomagküldés, csomagszállítás

Rólunk:

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal végez csomagszállítást, költöztetést Magyarország és Anglia között, illetve a környező Európai országokba háztól – házig szolgáltatással!

Több ezer elégedett ügyfelünknek hála, mára Magyarország és Anglia egyik legmeghatározóbb és lekedveltebb csomagszállító cége lettünk!

Csomagküldő szolgáltatásunk célja:

 Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy biztosítsuk a kapcsolatfelvétel lehetőségét, úgymond, egyfajta kapocsként szolgáljunk a Nyugat-Európába átköltözve új életet kezdő, ott dolgozó, vagy tovább tanuló honfitársaink és az itthon maradt rokonok, barátok, ismerősök között! Szolgáltatásunkat lelkiismeretesen végezzük, külföldre küldött csomagjait sajátunkként, nagy odafigyeléssel kezeljük! 

Ön akkor is jó helyen jár, ha az Angliában elérhető online aukciós oldalakról (pl: Amazon, Ebay ) vásárol termékeket, melyeknek feladója nem kínál postázási lehetőséget Magyarországra. Angliai raktározási szolgáltatásunknak hála, lehetősége nyílik Angliai kézbesítési címmel rendelkeznie, ahová a kiválasztott terméket kiszállíttathatja, és azt minimális költségek mellett magánál tudhatja a weboldalunkon feltüntetett időpontjaink egyikén!

Szállítási időpontok:

Járataink 12 naponta indulnak Magyarországról Ausztrián, Németországon, Luxemburgon, Belgiumon és Hollandián keresztül Angliába!

Időpontjainkat megtalálja a https://angolcsomag.hu/idopontok/ – ra kattintva!

Csomagfelvétel és kézbesítés:

Szolgáltatásunkat Magyarországon teljes lefedettséggel végezzük! Csomagjait az Ön által megadott felvételi címről vesszük fel, mindenfajta plusz felár nélkül, attól függetlenül, hogy Nyugat – Dunántúlról vagy az Észak – Alföldről kíván csomagot küldeni!

A csomagfelvételt követően a weboldalunkon fellelhető időpontjainkon kézbesítjük küldeményét, a kézbesítési címtől függően akár 2 nap leforgása alatt!

Mind a felvételt és a kézbesítést megelőző nap telefonon értesítjük ügyfeleinket, és egy 2 órás időintervallumot határozunk meg a másnapi csomagfelvétellel / kézbesítéssel kapcsolatosan, ahol további lehetőség adódik az egyedi kérések közlésére, esetlegesen a kézbesítési cím megváltoztatására!

Magyarország – Anglia vámkezelés:

E két ország, Magyarország és Anglia között küldendő csomagokat vámkezelési eljárásnak kell alávetni! Annak érdekében, hogy mindenfajta terhet levegyünk Ügyfeleink válláról, ennek lefolytatását teljes körűen mi intézzük!

Csomagszállítás díjai:

Vannak, akik a külföldre küldendő csomagot egy nagyobb, míg mások több, akár 5 db kisebb dobozba csomagolva kívánják feladni! Szolgáltatásunk díjai éppen ezért ettől függetlenük kerülnek meghatározásra! Csomagszállítási díjaink a feladni kívánt doboz / dobozok összsúlya és össztérfogata alapján kerülnek kiszámításra és közlésre! 

Átlátható csomagkategóriáinknak hála, Ön előre tájékozódhat a szállítás díjáról!

A könnyeb megértés céljából, például, ha Ön egy 25kg-os csomagot szeretne feladni, feladhatja azt egy nagyobb pl : 70cm x 50cm x 40cm -es dobozban, vagy akár több kisebb, a 0.14m3-t össztérfogatot nem meghaladó dobozokban is.

További csomagkategóriáinkat a https://angolcsomag.hu/arak/ oldalon éri el!

Szolgáltatásunk előnyei:

  • Több 10.000 elégedett ügyfél,
  • A nap bármely szakában hívható telefonos ügyfélszolgálat,
  • Kiemelkedően nagy lefedettség az Egyesült Királyságban,
  • 1.500 Ft kedvezményt biztosítunk minden visszacsomag árából,
  • Szolgáltatásunkat ténylegesen háztól – házig nyújtjuk.

Ha Ön is megbízható szolgáltatót keres, szánjon időt ügyfeleink visszajelzésére a Facebook oldalunkon keresztül, és amennyiben bizalmat szavaz számunkra, rendelje meg nemzetközi csomagküldő szolgáltatásunkat! 

Bármilyen további, szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül a [email protected] címen, a Kapcsolati űrlapon keresztül, vagy az alábbi telefonszámok egyikén!

+36 30 236 34 59

+44 20 3355 2190

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!