Nemzetközi költöztetés Angliába és minden Európai országba!

Költözz az Angolcsomaggal!

Cégünk sok éves fennállásának és a több ezer sikeres költöztetésből származó szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mára Magyarország és Anglia egyik legmeghatározóbb költöztető cége lettünk.

Elsődleges tevékenységünk a csomagszállítás, viszont kibővített szolgáltatásunknak hála, mára már Európa egész területén belül vállalunk teljes autós költöztetéseket, illetve foglalkozunk cégesáru szállításával is.

Európa összes országába:

A költöztetés lefolytatásához, szükség szerint tudunk biztosítani 12m3 és 1200 kg raksúlyú kisteherautót , illetve 20m3 rakterű  ponyvás teherautót is.

Mindemellett lehetőség van kisebb, ám bár ugyanúgy nagy megfontolással járó költöztetések lebonyolítására is Magyarországról Angliába és vissza, Hollandiába, Luxemburgba, Németországba és Ausztriába is.

London – Budapest

Budapest – London viszonylatban a költöztetést kiemelten kedvezményes áron tudjuk vállalni.

Szolgáltatásunk jellemzői:

 • Online felmérés:
  – Küldeményei felmérése gyorsan, precízen online.
 • 2 napos szállítás:
  Csomagjai felvétele az Ön által meghatározott napon és időben, annak végeztével, ingóságaival egyből a megadott kézbesítési címre indulunk, tárgyai nem kerülnek átpakolásra, mozgatásra. Ennek köszönhetően a szállítás maximum 2 napot vesz igénybe.
 • Biztosítás:
  Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás ( CMR ).
  – Ez alapján cégünk, a biztosítási szerződésben foglaltakkal egyezően, vállalja azokat a kártérítési kötelezettségeket, melyeket a nemzetközi CMR Egyezmény alapján a fuvarozót biztosítottként a megbízóval szemben terheli, így a fuvarozott áruban keletkezett sérülés, elveszés következtében okozott károkra nyújt fedezetet.
 • Fizetés / előleg:
  A szállítás véglegesítéséhez mindösszesen az előre egyeztetett szállítási díj minimális részét kérjük, mint előleg. A fennmaradó összeget küldeményei kézhezvételekor is kiegyenlítheti!

Leggyakrabban felmerülő kérdések:

Vámkezelés menete, szükséges dokumentumok listája, vámfizetés?

Természetesen sokan nincsenek tisztában a Brexit óta megváltozott vámkezelési eljárásokról – ami rendben is van.
Szolgáltatásunk végzésekor nagy hangsúlyt fektetünk a háttérfolyamatok teljeskörű lebonyolítására. A vámkezelés lefolytatásához Ügyfeleinknek mindösszesen néhány hivatalos dokumentumot kell beszereznie:

 • Angol lakcímigazolás
 • Magyar lakcímigazolás
 • Útlevél másolat

Ezen dokumentumok meglétét követően ezzel kapcsolatos további teendői nincsenek! Ingóságai saját tulajdonként, hazaköltözés céljából kerülnek vámkezelésre, aminek köszönhetően vámfizetési kötelezettség nem lép fel.

Mennyibe kerül a vámügyintézés?

A kiadott árajánlataink már tartalmazzák magukban ezt a díjat. Azon felül más, plusz költség az Ügyfelet nem terheli.

Csomagmegjelölés, avagy fel kell e tüntetnem az adataimat a csomagjaimon?

 • A válasz: NEM! Csomagjait nem kell külön címzéssel ellátni! Ingóságairól külön listát fogunk kérni, úgynevezett „Packing List”-et, amin tételesen felsorolásra kerül minden feladni kívánt tárgy!
  Kézbesítéskor ezen lista alapján kerülnek csomagjai lepakolásra.

Szolgáltatásunk igénybevételéhez célszerű  1 – 1,5 hónappal a kitűzött költözés dátumát megelőzően felvennie velünk a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a logisztikai folyamatokat A-Z-ig megszervezhessük! Sürgős, előre nem látott költözés esetén , akár 1,5 hetes távlatban is módunkban áll kérését teljesíteni!

Miért minket válasszon?

 • Több évtizedes szakmai tapasztalat:
  Ez idő alatt gyűjtött tapasztalatunknak köszönhetően, kitapasztaltuk a költöztetés legkönnyebb módját.
 • Több ezer elégedett ügyfél:
  Számunkra fontos Ügyfeleink elégedettsége. A visszajelzéseket figyelembevéve tudjuk, hogy mindenkinek más és más elvárásai, kérései lehetnek egy – egy költözés lebonyolítása során. Ennek érdekében, Nemzetközi költöztetéseinket az ügyfél igényeihez szabjuk.
 • Megbízhatóság:
  Megbízhatóságunkat mi sem igazolja jobban, minthogy immár 2 évtizede végezzük szolgáltatásunkat.
 • Kényelmes fizetési megoldások

Raktározási lehetőség Angliában és Magyarországon is

Ha megbízható, precíz és az egyedi igényeket is szem előtt tartó szolgáltatót keres, válasszon minket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és kérjen egyedi árajánlatot!

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!