Megrendelőlap

Mielőtt leadja megrendelését, kérjük ismerje meg szállítási feltételeinket! (itt olvasható)
Ebay vagy más aukciós oldalról vásárolt termékek szállítását nem tudjuk vállalni.

Angliai szállítási területünk részben módosult, kérjük szánjon 2 percet ennek megismerésére.

Kérjük segítse a sikeres kézbesítést az összes csillaggal jelölt mező pontos kitöltésével!


Az ön e-mail címe:

Feladó neve:*

Feladás országa:*

Feladó irányítószám:*

Feladó városa:*

Feladó utca, házszáma:*

Feladó telefonszáma:*

 

Címzett neve:*

Címzett ország:*

Címzett irányítószáma:*

Címzett városa:*

Címzett utca, házszáma:*

Címzett telefonszáma:*

Válasszon szállítási időpontot!*

Csomagfeladás Magyarországról

Csomagkézbesítés és begyűjtés Angliában

Csomagkézbesítés Magyarországon

Október 18-23.
Magyarországról Megtelt
Október 25-28.
Angliából Megtelt
Október 30- November 4.
Szabad
Október 30- November 4.
Magyarországról Szabad
November 6-9.
Angliából Szabad
November 11-16.
Szabad
November 11-16.
Magyarországról Szabad
November 18-21.
Angliából Szabad
November 23-29.
Szabad
November 23-29.
Magyarországról Szabad
December 1-5.
Angliából Szabad
December 7-13.
Szabad
December 7-13.
Magyarországról Szabad
December 15-19.
Angliából Szabad
December 21-24.
Szabad
Szállítási időszakon belül nem tudunk az Ön által meghatározott időponthoz igazodni, mivel néhány nap alatt nagyon sok címet kell útba ejtenünk. Es csak sorban haladva lehetséges. Az érkezésünk előtti napon telefonon fogjuk értesíteni, hogy másnap mikor tudunk érkezni! Megértését köszönjük!

Csomag leírása:
Egyéb információ:
Becsült érték:

 
Közlemény:

 
Bicikli szállítás (I/N):

cm X cm X cm kg


Súly összesen:
0 kg

Méret összesen:
0 m3
Szállítási áraink minden esetben a küldemény(ek) összesített tömege és mérete alapján kerülnek meghatározásra. (szállítási áraink)Ezen jelölőnégyzet kijelölésével, és az adatok kitöltésével megrendelést adok le csomagszállításra.
Egyúttal elfogadom a szállítási feltételeket.(itt olvasható)


Ha kész, nyomja meg az alábbi "Küldés" gombot. Amennyiben az összes szükséges adatot megadta, az oldal helyére egy másik lap fog betöltődni és azonnal kap egy ellenőrző emailt. Ha az oldalon semmi nem történik, kérjük ellenőrizze, hogy mindent kitöltött-e! Köszönjük!

Hasznos tudnivalók, szállítási feltételeink


 Ebay vagy más aukciós oldalról vásárolt termékek szállítását nem tudjuk vállalni, mivel a termékek eladói rendkívül sok esetben egyáltalán nem közreműködőek a termék átadása előtt. (Időpont egyeztetés, csomagolás...)

Csomagolás


 Szállítási áraink minden esetben összesített méret és tömeg alapján kerülnek meghatározásra.
Kérjük Önöket, hogy 35 kg feletti küldeményeiket mindig több csomagba csomagolják a könnyebb pakolhatóság érdekében! Ha több kisebb csomagja van az összesített méret és tömeg számít. Kollégáink ha egyedül nem bírják mozgatni a feladandó küldeményt, megtagadhatják annak átvételét.

 Autóink rakterében fűtés, hűtés nincsen, a külső hőmérséklettel megegyező hőfokon szállítjuk küldeményeiket. Így gyorsan romló élelmiszer szállítását nem tudjuk vállalni.

 Ha karton dobozba csomagol, erős, több rétegű dobozt használjon, belsejét mindenképp valamilyen masszív töltő anyaggal töltse ki, hogy ne maradjanak légüres terek, melyben a csomag tartalma mozog, esetleg a karton behorpad vagy beszakad egy rá helyezett másik doboz súlya alatt.

 Ruhát, ágyneműt bőröndben, vagy fólia zsákban is lehet biztonsággal szállítani, de kérjük erős, vastag, több réteg zsákba pakoljanak.

 Bőröndöt, táskát, könnyen koszolódó anyagú csomagot érdemes fóliába, zsákba húzni, hogy ne legyen poros, koszos.

 Kerékpár szállítását csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha azt a feladó szállításra kész állapotban adja át. Egyéb csomagjaink védelme érdekében kérjük a kormányt a váz síkjára fordítani szíveskedjenek, valamint a pedál taposó részét vegyék le!
A kerékpárt feladhatja csomagolás nélkül is, de felelősséget az esetlegesen bekövetkező sérülésért csak abban az esetben tudunk vállalni, ha a feladó a kerékpár sérülékeny részeit, mint pl. fékkar, váltó, stb. egyszerű csomagolással látja el.

 Televízió szállítását csak a gyári (karton + belső védő), csomagolásban tudjuk a mi felelősségünkre szállítani. (Ha egy televízió köré pokrócot vagy ruhát csavar, képernyője elé kartont ragaszt, az nem védi meg például a rázkódástól, feszüléstől.)
Ha gyári csomagolás nélkül szállíttat velünk műszaki cikket, azt csak saját felelősségére teheti meg, a biztonságos szállításért nem tudunk felelősséget vállalni.

 Egyéb műszaki cikkeket, mint például hűtő, mosógép, szárítógép, hangfal, számítógép stb. feladás előtt csomagolja minden oldalát védő több rétegű kartonpapírba.

 A matracok nem sérülékenyek, de a kosztól, portól óvni mindenképp fontos őket, ennek érdekében fóliába csomagolva tudjuk szállítani őket.

 Kanapé, ágy, egyéb bútort csomagoljanak több rétegű kartonba és fóliába, hogy ne sérülhessenek, koszolódjanak.

 Minden egyes küldeményünket kézzel pakoljuk. Ha feltünteti csomagolásán, hogy Törékeny, akkor külön figyelünk annak óvatos kezelésére, de a Törékeny felirat magában még nem védi meg a terméket, nem helyettesíti a szállítmány jellegének megfelelő csomagolást.


 Kérjük minden egyes csomagjukat valamilyen módszerrel jelöljék meg, egyszerű címzéssel lássák el. Lehetőleg írják rá jól láthatóan a megrendeléskor kapott csomag azonosító számot, a címzett neve és városa elegendő lehet.


Időpont egyeztetés


 Szolgáltatásunkat háztól házig nyújtjuk. A csomag felvétele és leadása előtti napon telefonon hívjuk, ha nem érjük el SMS-t küldünk. Ha semmilyen módon nem sikerül kapcsolatba lépnünk, a csomag feladása vagy kézbesítése meghiúsulhat.

 Ha a telefonos időpont egyeztetéskor kéri, az érkezésünk előtt 30 perccel még egyszer felhívjuk Önöket.

 Hogy minden egyes ügyfelünkhöz időben eljussunk a 3-4 napon szállítási iőszakban, sorban, címről címre kell haladnunk, egész nap folyamatosan.
Egy címen 15 percnél többet várakozni nem tudunk.
Ezek miatt tehát megrendelésük leadásakor kérjük vegyék figyelembe, hogy a szállítási időszakon belül, az ügyfeleink által meghatározott időpontban nem tudunk érkezni, csak az általunk közöltben. Ha ez az időpont nem felel meg, és semmilyen megoldást nem találunk a csomag kézbesítésére vagy felvételére, az ügyfélhez sok esetben csak a következő szállítási időpontunkban tudunk elmenni újra.

 Céges (cégtől vagy cégnek) szállítás esetén igyekszünk a munkaidőt szem előtt tartani, de ezt sajnos nem minden esetben tudjuk maradéktalanul megtenni, mivel sorban haladva kell megrendeléseinket teljesíteni.
Ha munkaidőben nem tudunk érkezni, akkor a szállítást következő időpontunkkal próbáljuk újra szervezni.

Fizetés


 Szállításunk díját tetszés szerint kiegyenlítheti a küldeménye feladásakor vagy kézbesítésekor készpénzben Forintban, Angol Fontban vagy Euróban, vagy előre banki átutalással magyar vagy angol számlaszámunkra.

Biztosítás


 Cégünk 50.000 Euró áru értékig terjedő CMR biztosítással rendelkezik, de ez csak EU-s adószámmal rendelkező cégek vagy magánszemélyek közti szállítás esetén érvényes. Ha nincs EU-s adószáma, cégünk 30.000 Ft értékig vállal felelősséget a feladott csomagokért abban az esetben, ha az egyértelműen a mi hibánkból károsodott. Magasabb biztosítási összeg igény esetén ingyenesen segítkezünk biztosító partnerünknél az ügyintézésben, a szállíttatót csak a biztosítási díj terheli.

Jövedéki termékek szállítási tilalma

 Nyomatékosan figyelmeztetünk mindenkit, hogy küldeménye nem tartalmazhat alkoholt, kábító hatású szert, dohányterméket, veszélyes vagy illegális anyagokat. Ezen figyelmeztetést megszegők küldeményei a megszigorodott vám és közúti ellenőrzéseken nagy eséllyel fennakadnak, mely azonnali elkobzással jár, veszélyeztetve mások csomagjának időbeni kézbesítését is.
A felelősséget minden esetben a küldemény feladójára terheljük.

 Több ezer kilométeres utunkon legalább hat ország összes hatóságának joga van a közutakon autóinkat megállítani, szállítmányunkat ellenőrizni. Sajnos figyelmeztetésünk ellenére bizalmunkkal visszaélve van, aki dohányterméket, alkoholt próbál csempészni csomagjában.
Ezen ügyfeleink adatait kötelességünk kiadni a hatóságoknak, a felelősséget a feladónak kell vállalnia.

Azon ügyfeleink csomagjainak védelme érdekében, akik nem velünk szeretnék dohány vagy alkohol termékeiket csempésztetni Angliába, egy erre vonatkozó szabályozást kényszerültünk bevezetni.
Az Angliába küldött csomagok esetében csak olyan küldeményt tudunk átvenni, melyeket a feladó kollégánk jelenlétében zár le.
A csomagot átvétel előtt kollégáink szemrevételezik, ha nincs benne általunk nem szállítható tárgy, mint például dohány vagy alkohol termék, akkor azt szállításra átvesszük, jelenlétünkben lezárhatják.
(Az angol törvények értelmében jövedéki terméket saját fogyasztásra mindenki vihet magával-magának Angliába.
Mással küldeni, másnak vinni tilos. Mi nem saját magunknak visszük a csomagokat, tehát ha velünk küldenek csomagjukban dohányt, cigarettát, alkoholt, az angol törvények szerint bűncselekményt követnek el.)

Cégünk adatai:
 ANGOLCSOMAG LTD
- Registered in England and Wales -
19 Redbrook Avenue, Stockton-On-Tees
United Kingdom
TS19 9HJ
Company No. 08357401
Tax No. 18298 19158

Szállítási árak

Több csomag (doboz, táska, vagy bármilyen küldemény) esetén az összesített tömeg és térfogatot vesszük figyelembe.
Nem az oldalak hossza számít, hanem a küldemény térfogata, az autónk rakteréből elfoglalt hely nagysága.

Csomag tömege

A csomag térfogata maximum

A szállítás ára (Bruttó)

1-10 kg-ig
0.08 m3, pl.: 50 X 40 X 40cm
10.000 Ft
10-25 kg-ig
0.14 m3, pl.: 70 X 50 X 40cm
12.400 Ft
25-37 kg-ig
0.21 m3, pl.: 70 X 60 X 50cm
18.400 Ft
37-50 kg-ig
0.28 m3, pl.: 100 X 70 X 40cm
24.000 Ft
50-62 kg-ig
0.35 m3, pl.: 100 X 70 X 50cm
29.400 Ft
62-75 kg-ig
0.42 m3, pl.:100 X 70 X 60cm
34.500 Ft
75-87 kg-ig
0.56 m3, pl.:100 X 80 X 70cm
37.400 Ft
87-100kg-ig
0.72 m3, pl.:100 X 80 X 90cm
44.000 Ft

Bicikli szállítás: 15.000 Ft (kormány a váz síkjára fordítva)

Bicikli szállítás nem síkra fordított kormánnyal: 20.000 Ft

Amennyiben nem egyértelmű csomagja besorolása, keressen minket!
Költözés, nagyobb tömegű, mennyiségű küldemények, különleges méretű tárgyak esetén egyedi árajánlatot adunk.
A szállítási ár ebben az esetben a 100 kg-ra eső árral arányos.
Ugyanarról a címről kézbesítéskor vissza is küldött csomag esetén 1.500 Ft kedvezményt adunk a szállítási díjból.

hun +36 30 236 34 59
uk +44 20 33 55 21 90
csomag[kukac]angolcsomag.hu

^