Csomagküldés, csomagszállítás

Cégünk csomagszállítással és költöztetéssel valamint egyéb áruk szállításával foglalkozik több mint 10 éve Európán belül. A változás örök, de mi a mai napig az Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére töretlenül törekszünk.
Járataink 12 naponta indulnak Magyarországról Ausztria, Németország, Luxemburg, Belgium, Hollandia érintésével Angliába.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!

Költöztetés Európában

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött, mára szinte Anglia-Magyarország és Magyarország-Anglia egyik legmeghatározóbb költöztető cége lett. Folyamatosan igyekszünk szolgáltatásunk színvonalát növelni, ezért 2021-től további területekről is tudunk vállalni egész autós költözéseket:

  • SKÓCIA
  • ÍRORSZÁG

Költözéseket a hét mindennapján, a weboldalunkon feltüntetett időpontoktól FÜGGETLENÜL, bármikor tudjuk teljesíteni, Ügyfeleink igénye szerint. Fontos, hogy az Ön számára fontos és értékes csomagokat sajátunkként kezeljük és sértetlenül, épségben szállítsuk haza.
Képzett kollégáink ügyelnek a biztonságos pakolásra és szállításra, de ez még nem fogja az értékeket megóvni az esetleges szállítás közbeni rázkódás okozta sérülésektől, ezért kérjük Önöket, hogy a csomagolásra mindenképp ügyeljenek. A fólia önmagában csak a portól védi meg a nagyobb bútorokat, hűtőket, ezért minden esetben ajánlott először körbe rakni karton lapokkal, majd úgy körbe fóliázni.
Miután a csomagok felkerültek az autónkra, szállítási állapotát telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mailben is nyomon tudja követni folyamatosan, ha szeretné. Mi csak fel és lerakodás előtti napon telefonálunk, és rövidesen egyeztetünk a részletekről.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!

Raklapos céges áruk szállítása Angliába és további Európai országokba

Az Angolcsomag Magyarország egész területéről FELÁR nélkül vállalja, raklapos áruk felvételét és kiszállítását Ausztriába, Németországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgba és Angliába. Az oldalunkon közzétett időpontok bármelyikén fel tudjuk venni áruikat és a megadott kézbesítési időintervallumban kiszállítjuk azokat. Cégtől-Cégig. Egész autós rakományok esetén saját időpontunktól, akár el is tudunk tekinteni.
Egyedi árajánlattal kapcsolatban kérem, vegye fel velünk mihamarabb a kapcsolatot vagy az árajánlatkérés menüpont alatt küldje el áruja pontos méreteit és súlyát.
Folyamatos megbízások esetén, egységes előre megbeszélt kedvezményes szállítási díjat fogunk tudni adni.
Megrendelést minden esetben szükséges leadni a helyes fel és lerakodási adatokkal, valamint elérhetőségekkel.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!