Csomagküldés, csomagszállítás

Rólunk:

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal végez csomagszállítást, költöztetést Magyarország és Anglia között, illetve a környező Európai országokba háztól – házig szolgáltatással!

Több ezer elégedett ügyfelünknek hála, mára Magyarország és Anglia egyik legmeghatározóbb és lekedveltebb csomagszállító cége lettünk!

Csomagküldő szolgáltatásunk célja:

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy biztosítsuk a kapcsolatfelvétel lehetőségét, úgymond, egyfajta kapocsként szolgáljunk a Nyugat-Európába átköltözve új életet kezdő, ott dolgozó, vagy tovább tanuló honfitársaink és az itthon maradt rokonok, barátok, ismerősök között! Szolgáltatásunkat lelkiismeretesen végezzük, külföldre küldött csomagjait sajátunkként, nagy odafigyeléssel kezeljük! 

Ön akkor is jó helyen jár, ha az Angliában elérhető online aukciós oldalakról (pl: Amazon, Ebay ) vásárol termékeket, melyeknek feladója nem kínál postázási lehetőséget Magyarországra. Angliai raktározási szolgáltatásunknak hála, lehetősége nyílik Angliai kézbesítési címmel rendelkeznie, ahová a kiválasztott terméket kiszállíttathatja, és azt minimális költségek mellett magánál tudhatja a weboldalunkon feltüntetett időpontjaink egyikén!

Szállítási időpontok:

Járataink 12 naponta indulnak Magyarországról Ausztrián, Németországon, Luxemburgon, Belgiumon és Hollandián keresztül Angliába!

Időpontjainkat megtalálja a https://angolcsomag.hu/idopontok/ – ra kattintva!

Csomagfelvétel és kézbesítés:

Szolgáltatásunkat Magyarországon teljes lefedettséggel végezzük! Csomagjait az Ön által megadott felvételi címről vesszük fel, mindenfajta plusz felár nélkül, attól függetlenül, hogy Nyugat – Dunántúlról vagy az Észak – Alföldről kíván csomagot küldeni!

A csomagfelvételt követően a weboldalunkon fellelhető időpontjainkon kézbesítjük küldeményét, a kézbesítési címtől függően akár 2 nap leforgása alatt!

Mind a felvételt és a kézbesítést megelőző nap telefonon értesítjük ügyfeleinket, és egy 2 órás időintervallumot határozunk meg a másnapi csomagfelvétellel / kézbesítéssel kapcsolatosan, ahol további lehetőség adódik az egyedi kérések közlésére, esetlegesen a kézbesítési cím megváltoztatására!

Magyarország – Anglia vámkezelés:

E két ország, Magyarország és Anglia között küldendő csomagokat vámkezelési eljárásnak kell alávetni! Annak érdekében, hogy mindenfajta terhet levegyünk Ügyfeleink válláról, ennek lefolytatását teljes körűen mi intézzük!

Csomagszállítás díjai:

Vannak, akik a külföldre küldendő csomagot egy nagyobb, míg mások több, akár 5 db kisebb dobozba csomagolva kívánják feladni! Szolgáltatásunk díjai éppen ezért ettől függetlenük kerülnek meghatározásra! Csomagszállítási díjaink a feladni kívánt doboz / dobozok összsúlya és össztérfogata alapján kerülnek kiszámításra és közlésre! 

Átlátható csomagkategóriáinknak hála, Ön előre tájékozódhat a szállítás díjáról!

A könnyeb megértés céljából, például, ha Ön egy 25kg-os csomagot szeretne feladni, feladhatja azt egy nagyobb pl : 70cm x 50cm x 40cm -es dobozban, vagy akár több kisebb, a 0.14m3-t össztérfogatot nem meghaladó dobozokban is.

További csomagkategóriáinkat a https://angolcsomag.hu/arak/ oldalon éri el!

Szolgáltatásunk előnyei:

 • Több 10.000 elégedett ügyfél,
 • A nap bármely szakában hívható telefonos ügyfélszolgálat,
 • Kiemelkedően nagy lefedettség az Egyesült Királyságban,
 • 1.500 Ft kedvezményt biztosítunk minden visszacsomag árából,
 • Szolgáltatásunkat ténylegesen háztól – házig nyújtjuk.

Ha Ön is megbízható szolgáltatót keres, szánjon időt ügyfeleink visszajelzésére a Facebook oldalunkon keresztül, és amennyiben bizalmat szavaz számunkra, rendelje meg nemzetközi csomagküldő szolgáltatásunkat! 

Bármilyen további, szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül a [email protected] címen, a Kapcsolati űrlapon keresztül, vagy az alábbi telefonszámok egyikén!

+36 30 236 34 59

+44 20 3355 2190

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!

Nemzetközi költöztetés Angliába és minden Európai országba!

Költözz az Angolcsomaggal!

Cégünk sok éves fennállásának és a több ezer sikeres költöztetésből származó szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mára Magyarország és Anglia egyik legmeghatározóbb költöztető cége lettünk.

Elsődleges tevékenységünk a csomagszállítás, viszont kibővített szolgáltatásunknak hála, mára már Európa egész területén belül vállalunk teljes autós költöztetéseket, illetve foglalkozunk cégesáru szállításával is.

Európa összes országába:

A költöztetés lefolytatásához, szükség szerint tudunk biztosítani 12m3 és 1200 kg raksúlyú kisteherautót , illetve 20m3 rakterű  ponyvás teherautót is.

Mindemellett lehetőség van kisebb, ám bár ugyanúgy nagy megfontolással járó költöztetések lebonyolítására is Magyarországról Angliába és vissza, Hollandiába, Luxemburgba, Németországba és Ausztriába is.

London – Budapest

Budapest – London viszonylatban a költöztetést kiemelten kedvezményes áron tudjuk vállalni.

Szolgáltatásunk jellemzői:

 • Online felmérés:
  – Küldeményei felmérése gyorsan, precízen online.
 • 2 napos szállítás:
  Csomagjai felvétele az Ön által meghatározott napon és időben, annak végeztével, ingóságaival egyből a megadott kézbesítési címre indulunk, tárgyai nem kerülnek átpakolásra, mozgatásra. Ennek köszönhetően a szállítás maximum 2 napot vesz igénybe.
 • Biztosítás:
  Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás ( CMR ).
  – Ez alapján cégünk, a biztosítási szerződésben foglaltakkal egyezően, vállalja azokat a kártérítési kötelezettségeket, melyeket a nemzetközi CMR Egyezmény alapján a fuvarozót biztosítottként a megbízóval szemben terheli, így a fuvarozott áruban keletkezett sérülés, elveszés következtében okozott károkra nyújt fedezetet.
 • Fizetés / előleg:
  A szállítás véglegesítéséhez mindösszesen az előre egyeztetett szállítási díj minimális részét kérjük, mint előleg. A fennmaradó összeget küldeményei kézhezvételekor is kiegyenlítheti!

Leggyakrabban felmerülő kérdések:

Vámkezelés menete, szükséges dokumentumok listája, vámfizetés?

Természetesen sokan nincsenek tisztában a Brexit óta megváltozott vámkezelési eljárásokról – ami rendben is van.
Szolgáltatásunk végzésekor nagy hangsúlyt fektetünk a háttérfolyamatok teljeskörű lebonyolítására. A vámkezelés lefolytatásához Ügyfeleinknek mindösszesen néhány hivatalos dokumentumot kell beszereznie:

 • Angol lakcímigazolás
 • Magyar lakcímigazolás
 • Útlevél másolat

Ezen dokumentumok meglétét követően ezzel kapcsolatos további teendői nincsenek! Ingóságai saját tulajdonként, hazaköltözés céljából kerülnek vámkezelésre, aminek köszönhetően vámfizetési kötelezettség nem lép fel.

Mennyibe kerül a vámügyintézés?

A kiadott árajánlataink már tartalmazzák magukban ezt a díjat. Azon felül más, plusz költség az Ügyfelet nem terheli.

Csomagmegjelölés, avagy fel kell e tüntetnem az adataimat a csomagjaimon?

 • A válasz: NEM! Csomagjait nem kell külön címzéssel ellátni! Ingóságairól külön listát fogunk kérni, úgynevezett „Packing List”-et, amin tételesen felsorolásra kerül minden feladni kívánt tárgy!
  Kézbesítéskor ezen lista alapján kerülnek csomagjai lepakolásra.

Szolgáltatásunk igénybevételéhez célszerű  1 – 1,5 hónappal a kitűzött költözés dátumát megelőzően felvennie velünk a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a logisztikai folyamatokat A-Z-ig megszervezhessük! Sürgős, előre nem látott költözés esetén , akár 1,5 hetes távlatban is módunkban áll kérését teljesíteni!

Miért minket válasszon?

 • Több évtizedes szakmai tapasztalat:
  Ez idő alatt gyűjtött tapasztalatunknak köszönhetően, kitapasztaltuk a költöztetés legkönnyebb módját.
 • Több ezer elégedett ügyfél:
  Számunkra fontos Ügyfeleink elégedettsége. A visszajelzéseket figyelembevéve tudjuk, hogy mindenkinek más és más elvárásai, kérései lehetnek egy – egy költözés lebonyolítása során. Ennek érdekében, Nemzetközi költöztetéseinket az ügyfél igényeihez szabjuk.
 • Megbízhatóság:
  Megbízhatóságunkat mi sem igazolja jobban, minthogy immár 2 évtizede végezzük szolgáltatásunkat.
 • Kényelmes fizetési megoldások


Raktározási lehetőség Angliában és Magyarországon is

Ha megbízható, precíz és az egyedi igényeket is szem előtt tartó szolgáltatót keres, válasszon minket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és kérjen egyedi árajánlatot!

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!

Raktározás

Internetes vásárlás Angliából:

Amennyiben Anglián kívül élsz, viszont szeretnéd kihasználni az ország nyújtotta kedvezményes árakat, akkor raktározási szolgáltatásunk igénybevételével megteheted ezt!
Ebayen, Amazonon történő internetes vásárlás esetén, küldeményedet az általunk biztosított angliai lakcím birtokában ingyenesen kiszállíttathatod raktárunkba, mi pedig a csomag beérkeztét követő angliai kintlétünk alatt felvesszük és kézbesítjük!

Átvevő hely:

Rendelkezzen egy angliai címmel, ahol minden tárgyát átveheti , gyűjtheti, raktározhatja és kérés esetén kiszállíttathatja a megrendelésében szereplő címre!

Rövidtávú raktározás:
 • sürgős költözés esetén
 • ingóságok megőrzése ingatlanvásárlás / eladás esetén
 • későbbi időpontban kért kiszállítás esetén
Hosszútávú raktározás:
 • Nagyobb volumenű vagyontárgyak tárolása


Szolgáltatással kapcsolatos tudnivalókért lépjen kapcsolatban velünk 
E-mailen, vagy telefonon keresztül!

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!

Raklapos céges áruk szállítása Angliába és további Európai országokba

Az Angolcsomag Magyarország egész területéről FELÁR nélkül vállalja, raklapos áruk felvételét és kiszállítását Ausztriába, Németországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgba és Angliába. Az oldalunkon közzétett időpontok bármelyikén fel tudjuk venni áruikat és a megadott kézbesítési időintervallumban kiszállítjuk azokat. Cégtől-Cégig. Egész autós rakományok esetén saját időpontunktól, akár el is tudunk tekinteni.
Egyedi árajánlattal kapcsolatban kérem, vegye fel velünk mihamarabb a kapcsolatot vagy az árajánlatkérés menüpont alatt küldje el áruja pontos méreteit és súlyát.
Folyamatos megbízások esetén, egységes előre megbeszélt kedvezményes szállítási díjat fogunk tudni adni.
Megrendelést minden esetben szükséges leadni a helyes fel és lerakodási adatokkal, valamint elérhetőségekkel.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!