Szállítási területek


Az alábbi térképeken látható színezett területekre és onnan tudunk szállítani.Anglia nagy területére szállítunk, melyet az első képen zöld és sárga színnel jelöltünk.
A zöld színnel jelölt területre alap áron, a sárga színnel jelölt részre felár melett tudunk szállítani.
Az összes települést felsorolni lehetetlen lenne. Ha nem biztos benne, hogy az Önt érdeklő város benne van-e szállítási területünkben, érdeklődjön valamely elérhetőségünkön!
Alap áras területbe beletartozó nagyobb városok a teljesség igénye nélkül:
Dover, Ashford, Maidstone, Gravesend, LONDON, Southend-on-Sea, Chelmsford, Luton, Ipswich, Cambridge, Northampton, Peterborough, Leicester, Corby, Nottingham, Sheffield, Leeds, Hull, Bradford, York, Preston, Liverpool, St. Helens, Warrington, Manchester, Stoke-On-Trent, Birmingham, Oxford, Reading, Guildford, Crawley, Swindon, Gloucester, Bristol, Bath, Bournemouth, Southampton, Portsmouth, Bognor Regis, Brighton.
Felár ellenében vállalható nagyobb városok, szintén a teljesség igénye nélkül:
Norwich, Newport, Cardiff, Swensea,

Anglia
Hollandia, Belgium
Németország, Ausztia
Magyarország
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a térképen sárgával színezett területre (Wales déli része és Norwich térsége) csak felár ellenében tudunk szállítani. Ennek mértéke a csomagok mennyiségétől is függ, kérjük érdeklődjön kollégáinknál.

Szolgáltatásunkat Magyarország egész területére nyújtjuk. Ahhoz, hogy az Önök címére is biztosan időben eljussunk, kérjük megrendeléseiket mielőbb, lehetőleg legkésőbb az adott szállítási kör kezdete előtt néhány nappal adják le számunkra, hogy a csomagok felvétele bizonyosan megszervezhető és megoldható legyen. Köszönjük szépen!
hun +36 30 236 34 59
uk +44 20 33 55 21 90
csomag[kukac]angolcsomag.hu

^